Al sinds 1994 heeft Brover Bedrijfswageninrichting voor iedere bedrijfswagen een oplossing op maat.

Ruim 20 jaar ervaring
Bij Brover zijn we begonnen met houten bedrijfswageninrichtingen. Dat zit zogezegd in ons DNA verweven!
Later kwamen hier aluminium kasten en standaard inbouwmodules bij.

Inmiddels kennen we alle ins en outs op het gebied van bedrijfswageninrichting. We hebben bij Brover al ruim 115.000 voertuigen mogen inrichten! Van complete fleets van Heijmans, Ziggo en Upstairs Traprenovatie, tot vele mooie projecten van zzp-ers en bedrijven uit het mkb.

Voor iedere ondernemer hebben we een passende oplossing én een specialist in dienst op zijn of haar vakgebied. Een bedrijfswagen voor een installateur heeft natuurlijk andere eisen en wensen die dan van bijvoorbeeld een hovenier of monteur.

Op alle vragen een antwoord!
Heeft u een vraagstuk betreffende de inrichting van uw bedrijfswagen? Neem contact met ons op, onze specialisten houden van een uitdaging en zitten klaar om uw vraagstuk op te lossen.

Laat geen kostbare tijd verloren gaan en profiteer van de voordelen van een Brover Bedrijfswageninrichting.

Over ons

experience-center-header

Over Brover

Kwaliteit en maatwerk gaan bij Brover Bedrijfswageninrichting hand in hand. Onze specialisten hebben al sinds 1994 voor iedere bedrijfswagen een oplossing op maat. Belangrijke kenmerken van ons bedrijf:

• Uniek Experience Center
• Eigen R&D afdeling
• Snelle levering
• Professionele montagestraat
• Eenvoudig online bestellen

stint-3

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) speelt bij ons vanzelfsprekend een rol. Ook denken wij graag mee over uw bedrijfswagen of volledige fleet. MVO komt bij ons terug in de volgende aspecten:

• Lichtgewicht en duurzame materialen
• Inkoop plaatmateriaal
• Restmateriaal hergebruiken
• Onbruikbaar afval is brandstof
• Maatschappelijk betrokken

vacatures

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar personeel dat goed met de handen kan werken en over technische kennis beschikt. Daarnaast heeft ons personeel een flexibele instelling en ziet men, iedere dag, het afleveren van dé perfecte bedrijfswageninrichting als een echte uitdaging.

Herken jij je in bovenstaande, stuur dan een open sollicitatie naar info@brover.nl

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. GEEN reactie binnen 24 uur? Dan ontvangt u direct 10 % korting op één van onze producten. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

CONTACT
INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. GEEN reactie binnen 24 uur? Dan ontvangt u direct 10 % korting op één van onze producten. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.