Uw plek om inspiratie op te doen.
Dat is het Brover Experience Center!

Op 2.500 vierkante meter alles op het gebied van bedrijfswageninrichting onder één dak.
Uniek in onze branche.

In het Experience Center presenteren we Brover en onze totaaloplossingen. Van een groot aantal producten van Aluca en Service-System tot de mogelijkheden in lift- en transportsystemen. En van het grootste aanbod in verlichting tot eigen ontwikkelde innovatieve oplossingen, zoals de Zeliox en de Safety Box.

Experience Center Brover Bedrijfswageninrichting

Wanneer zit u bij ons aan tafel?

Kunt een dosis inspiratie gebruiken? En is vrijblijvend advies welkom? Kom dan langs in ons Experience Center en maak zelf op een interactieve manier kennis met onze totaaloplossingen.

Onze verkoopadviseurs gaan graag met u om tafel om uw wensen door te spreken. Wij maken dan direct een ontwerp en offerte op maat voor u.

 

Logo Aluca
Logo Service-System
Logo Zeliox
Logo EasyLoader

Ons Experience Center is méér dan een showroom…

U inspireren op het gebied van bedrijfswageninrichting, dat staat voorop. En onze producten laten zien, beleven en ervaren.

Maar…u bent ook welkom om een meeting, workshop of training te organiseren (en dan tegelijkertijd inspiratie op te doen natuurlijk).

Bovendien is het Experience Center een unieke plek voor de aflevering van uw bedrijfswagen(s). En die gelegenheid laten wij niet onopgemerkt voorbij gaan!

Bezoek Strukton Worksphere, Stint Urban Mobility, Terberg Leasing en Omnimark aan Brover Experience Center

Custom-made op zijn best

Strukton Worksphere, Stint Urban Mobility, Terberg Leasing en Omnimark mochten wij verwelkomen voor de aflevering van drie custom-made Stints.

       

Oplevering nieuw wagenpark Smeulders bij Brover Experience Center

Feestelijke oplevering

Smeulders Interieurgroep vierde haar compleet nieuwe wagenpark én inrichting samen met Smeets Autogroep Mercedes-Benz in ons Experience Center!

Bezoek Bavaria Brover Experience Center

Welcome to the family

Zoals ze bij Bavaria zeggen: “Welcome to the family!”, zo heetten ook wij onze opdrachtgever van het biermerk van harte welkom in ons Experience Center.

Bezoek Alphabet Leasing aan Brover Experience Center

Inspirerende trainingsdag

Kennis opdoen, netwerken én een borrel op één locatie.  Dat zijn de redenen dat Alphabet Leasing voor het Experience Center koos voor de jaarlijkse trainingsdag.

Aflevering montagewagen Meijfilm bij Brover Experience Center

Ready to go

Productiebedrijf Meijfilm kwam langs om zijn nieuwe montagewagen in ontvangst te nemen. Ingericht om nieuws van de dag voor EenVandaag ter plaatse te kunnen monteren.

Bezoek Carrier aan Brover Experience Center

Aflevering met een extraatje

Carrier was bij ons te gast in het Experience Center voor de aflevering van meerdere nieuw ingerichte bedrijfswagens. Natuurlijk mocht een rondleiding niet ontbreken.

MAAK AFSPRAAK
MAAK AFSPRAAK

Meld je aan voor een afspraak en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Tot ziens in het Brover Experience Center.