Custom made bedrijfswageninrichting in hout en/ of staal

Dubbele laadvloeren

Met de dubbele laadvloeren kunt u duurdere gereedschappen en onderdelen uit het zicht houden.

Bij professioneel gebruik zijn er altijd wel onderdelen of gereedschappen die continu in de auto aanwezig dienen te zijn. Door onder de laadvloer twee lange laden te maken, kunt u daarin uw materialen geordend en veilig opbergen en zijn ze gemakkelijk bereikbaar. Met deze oplossing houdt u tevens de volledige laadruimte helemaal vrij. Het frame van de dubbele laadvloer is een stevige constructie, gemonteerd op de bodem van de auto.

Hout/Staal gecombineerd

De voordelen van lichtgewicht staal combineren met hout is eveneens een mogelijkheid bij Brover.

We hebben vele voorbeelden waarbij een bedrijfswagen wordt uitgerust met ALUCA of Service-System kasten, uitgebreid met houten elementen. Neem hiervoor gerust contact met ons op, we laten u graag de mogelijkheden zien

Hout

Een bedrijfswagen compleet ingericht met houten maatwerk is geen enkel probleem bij Brover Bedrijfswageninrichting!

De kast- en bergruimte wordt ontworpen naar uw wensen en eisen, en wordt zodoende perfect ingericht en afgestemd op de werkzaamheden van de gebruiker. Onze houten inrichtingen op maat zijn verkrijgbaar in Fins berken multiplex met lichtbruine óf grijze coating.

CONTACT
INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. GEEN reactie binnen 24 uur? Dan ontvangt u direct 10 % korting op één van onze producten. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.