Een groot assortiment: direct uit voorraad leverbaar!

Service-System biedt voor iedere bedrijfswagen of werkplaats een passende oplossing  op het gebied van kasten en accessoires. Service-System werkt met een lichtgewicht modulaire inrichting, maar verzorgen ook op maat gemaakte modules.
Door de modulaire opbouw van ons assortiment kunt u uw ideale inrichting zelf samenstellen. Met precies de schappen, lades, ruimtes en accessoires die u nodig heeft.

De producten van Service-System zijn eenvoudig door uzelf te monteren. Wilt u het monteren van de inrichting toch liever uitbesteden of zoekt u een maatwerk bedrijfswageninrichting met modules op maat, dan verzorgen wij dat graag voor u. Dankzij een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde vakpartners kunnen wij iedere bedrijfswagen volledig naar wens inbouwen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben alles op voorraad, een groot assortiment en kunnen uw bestelling binnen een week verzorgen én indien gewenst monteren.
Voor ieder merk en type bedrijfswagen kunnen wij de juiste inrichting leveren.

Doe-het-zelf Bedrijfswageninrichting

Bent u op zoek naar een systeem in Bedrijfswageninrichting wat geschikt is voor doe-het-zelf montage? Dankzij de modulaire inrichting van Service-System kunt u de modules zelf monteren in uw bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen.

De 3 stappen voor doe-het-zelf Bedrijfswageninrichting zijn:
1. Het aftekenen van bevestigingspunten
2. De bevestiging voorbereiden
3. De Service-System module monteren

U bent niet afhankelijk van anderen, maar monteert de inrichting wanneer het u uitkomt. Komt u er  na een tijdje achter dat een andere inrichting beter zou werken?
De modules zijn eenvoudig anders neer te zetten of in te delen.

Voor meer informatie staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en mee te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!

INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. GEEN reactie binnen 24 uur? Dan ontvangt u direct 10 % korting op één van onze producten. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

CONTACT
INFORMATIE AANVRAGEN

Vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur. GEEN reactie binnen 24 uur? Dan ontvangt u direct 10 % korting op één van onze producten. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.